Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Servettring Guawa Trä 4-pack Trä

Jämför produkt Chamois - Servettring Guawa Trä 4-pack Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Servettring Guawa Trä 4-pack Trä i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Snygga och minimalistiska servettringar i guawa trä från Chamois. De har en ovanlig oval form och Chamois namn i träet.

Passar både till sommar-och vinterdukningen, och passar fint med någon av Chamois servetter. Kommer i 4-pack. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Siemens

Se alla produkter
Side-by-side

Side-by-side från Samsung

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Denby

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Orrefors

Se alla produkter