Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Marin

Jämför produkt Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Marin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Stripe Randig Servett 4-pack 50x50 cm Marin i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Snygga randiga servetter från Chamois i bomull. Mönstret på servetterna är handtryckt, med den indiska tekniken blockprint.

Det är en traditionell metod där varje del av mönstret trycks för hand, allt görs av hantverkare och ger servetterna en unik look.De kommer lysa upp sommarens dukning, med fördel i kombination med en av Chamois ljusa dukar. Under inomhusmånaderna så passar de bra till en mörkare duk.

Servetterna kommer i 4-pack.Chamois har servetter, dukar och handdukar i många olika härliga färger och mönster. Bara att mixa och matcha för att skapa en vacker och personlig dukning. .

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige -25%

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Cylinda

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Beurer

Se alla produkter
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Bosch

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Arabia

Se alla produkter