Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Gråblå

Jämför produkt Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Gråblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Gråblå i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Waterlily bordsduk från Chamois är en vacker duk i bomull med ett näckrosmönster. De härliga färgerna kommer lysa upp sommarens dukning, och under inomhusmånaderna skapar de en mysig och hemtrevlig känsla.

Mönstret är handtryckt, med den indiska tekningen blockprint, vilket ger duken en levande och unik känsla. Denna modellen är 150x230 cm.

Från Svenska Chamois hittar du kökhanddukar, dukar och servetter i flera olika mönster och härliga färger. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig och vacker dukning. .

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Aeg

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Lind DNA

Se alla produkter