Sidan innehåller annonslänkar

Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin

Beställ Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Waterlily Bordsduk 150x230 cm Marin inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Waterlily bordsduk från Chamois är en vacker duk i bomull med ett näckrosmönster. De härliga färgerna kommer lysa upp sommarens dukning, och under inomhusmånaderna skapar de en mysig och hemtrevlig känsla.

Mönstret är handtryckt, med den indiska tekningen blockprint, vilket ger duken en levande och unik känsla. Denna modellen är 150x230 cm.

Från Svenska Chamois hittar du kökhanddukar, dukar och servetter i flera olika mönster och härliga färger. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig och vacker dukning. .

Se gärna också

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x250 cm -25%

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Övrigt  tillbehör kyl  frys

Övrigt tillbehör kyl frys från Elvita

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Victorinox

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Hällmark

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bitz

Se alla produkter