Chamois - Waterlily Bordsduk 170x270 cm Gråblå

Jämför produkt Chamois - Waterlily Bordsduk 170x270 cm Gråblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Waterlily Bordsduk 170x270 cm Gråblå i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Den vackra näckrosen har fått stå modell för Chamois mönster Waterlily, som pryder denna vackra bordsduk. Tillverkad i bomull i härliga färger, som för tankarna till varma lata dagar med en lång lunch i skuggan, eller en mysig kväll hemma vid matbordet.

Denna modell är 170x270 cm. Mönstret är tryckt för hand, man har använt sig av traditionell indisk blockteknik, som ger duken ett levande och dekorativt uttryck.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 170x270 cm Rosa

Vacker bordsduk i mönstret Big Paisley från Chamois. Den är tillverkad i lyxig linne och det vackra mönstret och färgerna får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller bakgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Denna modell är lite bredare, 170x270 cm, och precis som Chamois andra dukar är den handtryckt med den indiska traditionen blockprint. Hantverket innebär att varje del av mönstret trycks separat, och det skapar en livfull och unik känsla i duken.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Julstjärnor

Julstjärnor från Konstsmide

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Philips

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter
Fläktar

Fläktar från Djive

Se alla produkter