E.Leijon - Kontrast Linneduk 145x250 cm Mörkgrå

Beställ E.Leijon - Kontrast Linneduk 145x250 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten E.Leijon - Kontrast Linneduk 145x250 cm Mörkgrå inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Böljande vacker linneduk tillverkad i 100% ekologiskt linnetyg från kollektionen Kontrast som är designad av Emelie Leijon. Storleken är 145x250 cm och är perfekt att ha på köksbordet för att skydda köksbordet mot spill och genom att tvättas i tvättmaskin på 40°C har du en ny fräsch duk på nolltid. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x230 cm Seafoam

En vacker bordsduk i Chamois signaturmönster Big Paisley i lyxigt linne. Det vackra mönstret i härliga färger för tankarna till en ljuv sommardag på landsbygden eller bakgården, där en sommarbris får duken att fladdra lätt, uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Det inspirerar också till att skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret.

Duken mäter 150x230 cm och är handtryckt med den anrika traditionen blockprint från Indien. Hantverkarna trycker varje del av mönstret separat och det ger duken ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De har utöver dukar även kökshanddukar och servetter: Kombinera med samma mönster, eller mixa och matcha för en personlig dukning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från KitchenAid

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Woll

Se alla produkter