Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tvärs Duk 150x300 cm

Jämför produkt Ekelund - Tvärs Duk 150x300 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Tvärs Duk 150x300 cm i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Caroline Einarssons bordsduk Tvärs från Ekelunds Linneväveri, med tunna röda ränder mot en vit bakgrund.Att ha en duk på köksbordet förhöjer genast stämningen och skapar en ombonad känsla hemma. Tvärs med sina tvärgående röda ränder mot vitt finns även som kökshandduk i flera storlekar, bordstablett och som servett att komplettera med om du gillar ränderna.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter
Gamingstolar  gamingbord

Gamingstolar gamingbord från L33T

Se alla produkter