Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Durkslag Ellen Claesson

Beställ Craft - Durkslag Ellen Claesson på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Craft - Durkslag Ellen Claesson inom kategorin Durkslag.

Produktinformation

Durkslag i vit glasyr av Ellen Claesson. Ellen beskriver sitt hantverk som vackert, enkelt och funktionellt, skapat för att passa både till vardag som fest.

Inspirationen får hon från naturen i nordöstra Värmland och möten med människor. Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Kockums - Durkslag 18 cm Gul

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket. Finns i flera färger, bara att välja din favorit!

Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.

Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Golvtvättare

Golvtvättare från Kärcher

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter