Sidan innehåller annonslänkar

E-Way E-2540

Jämför produkt E-Way E-2540 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten E-Way E-2540 i kategorin Elscootrar tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Elsparkcykel E-2540 E-Way Elsparkcykeln E-Way E-2540 kommer med en 250 watts motor och kan kö;ra upp till 40 km per laddning. I appen fö;r E-Way elsparkcyklar kan flera instä;llningar kontrolleras och justeras, så;som bromskraft, hastighet och strä;cka.

E-2540 kan lå;sas sä;kert med ett lå;s i skoterns smarta lå;sring. Dessutom har E-2540 en praktisk krok fö;r en vä;ska eller handvä;ska.

Den stora LED-displayen gö;r det enkelt att se bå;de batteristatus och hastighet under kö;rning. E-2540 tå;l en maxvikt på; 125 kg och ä;r kraftfull nog att kö;ra uppfö;r sluttningar med 22 % lutning.

E-way E-2540 har punkteringsfria dä;ck och ä;r lä;tt att fä;lla ihop och ha med sig. MotorKraftfull motor på; 250 watt nominal effekt och 500 watt maxeffekt.

DisplayDen stora LED-displayen gö;r det enkelt att se bå;de batteristatus och hastighet under kö;rning. Rä;ckviddMed sitt kraftfulla litiumbatteri kan du kö;ra upp till 40 km.

Rä;ckvidden på;verkas dock av en mä;ngd olika faktorer underlag, vikt på; fö;raren, vä;der och vind, lutning och kö;rsä;tt. Under normala fö;rhå;llanden har denna modell en rä;ckvidd på; 24-32 km.

HastighetMaxhastighet ä;r 20 km/h. Kapacitet och stigningE-2540 ä;r kraftfull nog att i kö;ra sluttningar med 22 % lutning.

Maximal kapacitet ä;r 125 kg. Tä;nk på; att personens vikt kommer att på;verka elsparkcykelns prestanda.

Punkteringsfria dä;ckMed sina solida dä;ck ä;r du sä;ker på; att du inte få;r punktering och har en smidig kö;rning framfö;r dig. Viktig information gä;llande elsparkcyklarElsparkcyklar ä;r miljö;vä;nliga och smidiga fordon som snabbt blivit populä;ra.

Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och dä;rmed finns vissa begrä;nsningar att ta hä;nsyn till. Enligt trafikverket rä;knas elsparkcyklar som en cykel om det gå;r i max 20 km/h och har en motor på; max 250 W.

Detta innebä;r att ett fordon med mer effekt ä;n 250 W eller ett som gå;r fortare ä;n 20 km/h ej få;r framfö;ras på; allmä;n vä;g. Detta rä;knas då; som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på; inhä;gnat områ;de eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.

Den 1 september 2022 trä;dde en ny lag i kraft som fö;rbjuder elsparkcyklar frå;n att kö;ras och parkeras på; trottoarer och gå;ngbanor. Den som bryter mot de nya reglerna riskerar bö;ter och prick i belastningsregistret.

Fö;r mer information angå;ende aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se. .

Se även andra produkter från Elscootrar tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Åviken

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Steamers  ångstationer

Steamers ångstationer från Tefal

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter