Sidan innehåller annonslänkar
Adelberg

Adelberg Hm031 Elvisp - Svart

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

• Kraftfull elvisp • 5 hastighetsinställningar • Turbofunktion • Vispar och degkrokar i krom • Effekt: 300 W


Beställ Adelberg Hm031 Elvisp - Svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Hm031 Elvisp - Svart inom kategorin Elvispar.

Kategori: Elvispar
Artikelnummer: HM031
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Elvisp

En elvisp är en elektrisk köksmaskin med vispar. Den är ett handburet redskap.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Dualit

Dualit är en brittisk tillverkare av köksmaskiner av olika slag. Företaget började sin tillverkning i Storbritannien under 1940-talet.