Cuisinart - Cordless Power Hand Mixer Elvisp

Jämför produkt Cuisinart - Cordless Power Hand Mixer Elvisp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Cordless Power Hand Mixer Elvisp i kategorin Elvispar här hos oss.

Produktinformation

Cordless Power Hand Mixer ur serien Cordless Collection från Cuisinart är en sladdlös och kraftfull elvisp. Med den här elvispen kan du snabbt och enkelt vispa grädden, marängen, glasyren eller smeten utan att krångla med sladdar och lediga uttag.

Att den är sladdlös ger dig större frihet i köket då du kan vispa ihop ingredienserna på vilken plats som helst, eller utomhus om så önskas. En underbar, välbalanserad elvisp som är enkel att ta fram och plocka undan.

Elvispen har 5 olika hastigheter som du enkelt ställer in med en hand beroende på vad som ska vispas – en lugn hastighet för grädde och en snabbare för tjockare smetar. Visparna i rostfritt stål är mycket effektiva och dessutom lätta att rengöra tack vare designen där den mittersta stången har utelämnats.

Elvispen har även fördelen med att kunna stå upprätt så att bänkskivan eller bordet förblir kladdfri. Vispen drivs på litiumbatterier och vid fulladdning kan du använda den oavbrutet i 20 minuter.

Den är även försedd med en indikator som visar batterinivån och när den behöver laddas kopplar du enkelt in den i den medföljande USB-sladden. Ett fullt batteri laddas upp på 130 minuter.

Produkten har en garanti på 2 år.Den här smidiga, bekväma och effektiva elvispen kommer underlätta arbetet i köket och krångel med sladdar och eluttag är ett minne blott. Den levereras med rostfria vispar, USB-sladd och adapter.

Produkter från kända varumärken
Vajerhängda köksfläktar

Vajerhängda köksfläktar från Witt

Se alla produkter
Underbyggda diskmaskiner

Underbyggda diskmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Georg Jensen

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Robert Welch

Se alla produkter