Le Creuset

Le Creuset - Le Creuset Signature Serveringsfat 46 cm Caribbean

829 kr 709 kr-14%
Kontrollera pris

Köp nu

Med det stora serveringsfatet från Le Creuset kan du servera vilket rätt som helst på ett elegant sätt, allt från snittar till söndagssteken. Tillverkat i emaljerat stengodset som är reptåligt samtidigt som det är enkelt att rengöra. Kommer i flera härliga färger och med de tre karaktäristiska ringarna som kännetecknar Le Creuset – en modern klassiker. Fatet tål maskindisk, mikrovågsugn, ugn samt kyl och frys. Klarar från -18°C upp till 260°C. Undvik snabba temperaturskillnader så pPlacera aldrig ett varmt fat direkt i frysen eller ett fryst fat direkt i ugnen.


Jämför produkt Le Creuset - Le Creuset Signature Serveringsfat 46 cm Caribbean online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Le Creuset - Le Creuset Signature Serveringsfat 46 cm Caribbean i kategorin Serveringsfat här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 122036
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Liebherr

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.