Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose

Beställ Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Fågel Keramik 8 cm Cinder rose inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Bird från Cooee Design är en dekorativ keramikfågel i matt och mjuk finish med en glaserad näbb. Finns i två storlekar.

Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Kähler - Astro Sagittarius 17 cm Vit -25%

Astro Sagittarius 17 cm, är en av de 12 olika stjärnteckenskulpturer som danska skulptören Malene Bjelke har skapat för Kähler. Varje Astroskulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med just det stjärntecknet och är tillverkade i vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

För skulpturen Astro Skytten är det ordet Idealist som kommer till uttryck i karaktären. Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Skyttens utmaning är att vara grundad, ta det lugnt och inte vara ett offer för sina ideal och sin entusiasm utan se sakligt på omvärlden.

Kählers mångåriga figurhistoria har varit inspirationen för Malene Bjelke när hon har skapat Astroskulpturerna och på ett fint sätt fört vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Smaker för kolsyrade drycker

Smaker för kolsyrade drycker från SodaStream

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Adelberg

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Anders Petter

Se alla produkter