Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fågel Keramik 8 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Fågel Keramik 8 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Fågel Keramik 8 cm Svart i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Bird från Cooee Design är en dekorativ keramikfågel i matt och mjuk finish med en glaserad näbb. Finns i två storlekar.

Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm Mixed wood

Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm är som ett vackert lapptäcke, sammansatt av en härlig blandning olika träslag exempelvis teak, valnöt, ek, ask och lönn som alla är överskotts- och restved som annars skulle ha gått till spillo. Reworked Apa Mini är med andra ord helt rätt i tiden.

Den klassiska apan från Kay Bojesen är en folkkär favorit bland hans många fina träfigurer. Reworked Apan tillför en hållbar dimension till hantverket, den inte bara blickar bakåt i tiden utan även framåt, ett ansvar i tillverkningsprocessen eftersom materialet som används helt och hållet är tillgänglig restved. Det betyder att varje Reworked Apa är unik och ingen är den andra helt lik, beroende på vilka träslag som blir över just den dagen då de tillverkas.

Kay Bojesens träapa är en älskad designikon som först skapades på 1950-talet. Den blir en kär vän för resten av livet, och är lika fin i barnrummet som vardagsrummet. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Solstickan

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Wüsthof

Se alla produkter