Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne

Jämför produkt Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Fungi Vas 18 cm Linne i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Fungi har diagonala ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Rökt ek -30%

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Väggmonterad terrassvärmare

Väggmonterad terrassvärmare från Solamagic

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Tillbehör eltandborstar

Tillbehör eltandborstar från Oral-B

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör inomhusbelysning

Övrigt tillbehör inomhusbelysning från PR Home

Se alla produkter