Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 18 cm Sand

Beställ Cooee - Fungi Vas 18 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Fungi Vas 18 cm Sand inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Fungi har diagonala ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kähler - Astro Capricorn 25 cm Vit -25%

Astro Capricorn 25 cm, är skulptören Malene Bjelkes tolkning av Stenbockens stjärnbild. Tillverkade av vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

I serien hittar du de 12 olika stjärntecknen som skulpturer, varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med respektive stjärntecknen. För skulpturen Astro Stenbocken är det ordet Viljestyrka. Stenbocken är ett tecken som står för tid, ansvar, regler och begränsningar. Stenbockarna sägs vara seriösa, konservativa och ambitiösa. Stenbocken har ett inre oberoende som kan ge dem framgång i både sitt personliga liv och i deras yrkesliv.

Malene Bjelke hittat inspiration i Kählers mångåriga figurhistoria och skapat 12 olika stjärnteckenskulpturer, som på vackraste sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Textilvård Tillbehör

Textilvård Tillbehör från Steamery

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Scandomestic

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Blueair

Se alla produkter