Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 18 cm Svart

Beställ Cooee - Fungi Vas 18 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Fungi Vas 18 cm Svart inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Fungi har diagonala ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kähler - Astro Gemini 24 cm Vit

Astro Gemini 24 cm ur Astro serein skapad av den danska skulptören Malene Bjelke för Kähler. Alla stjärnteckenfigurerna är tillvekade vitt oglaserat stengods ooch det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de egenskaper som förknippas respektive stjärntecken. För skulpturen Astro Tvillingarna är det ordet Kommunikation som kommer till uttryck i karaktärens pose. Tvillingarna är intellektets, kunskapens, skrivandets, tankarnas, karismans, föränderlighetens, nyfikenhetens, charmens och lekfullhetens stjärntecken. En person född i tvillingens tecken är också en shapeshifter, en trollkarl som kan förvandla sig själv eller omständigheterna med sina tankar.

Malene Bjelke hittat inspiration i Kählers mångåriga figurhistoria och skapat 12 olika stjärnteckenskulpturer, som på ett fint sätt för vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Gashällar

Gashällar från Smeg

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Cylinda

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter