Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 10 cm Oliv

Beställ Cooee - Snowy Julgran 10 cm Oliv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 10 cm Oliv inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Allt julpynt behöver inte vara rött! Skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Libra 28 cm Vit

Astro Libra 28 cm, är en av de 12 fantastiska Astro-skulpturerna skapade av den danska skulptören Malene Bjelke. Genom sin design har hon tagit Kählers mångåriga figurhistoria och fört designarvet från Kählers historiska keramikverkstad vidare in i vår moderna tid.

Alla stjärnteckenfigurerna är gjorda av vitt oglaserat stengods och det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna. Varje Astro-skulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med vart och ett av stjärntecknen, för skulpturen Astro Vågen är det ordet Balans som kommer till uttryck. Personer födda i Vågens stjärntecken sägs vara intellektuella, funderande människor som strävar efter balans och harmoni i livet. De har en speciell förmåga att skapa skönhet och vill gärna medla när det uppkommer bråk och osämja. Detta gör dem till goda diplomater, samarbetsvilliga och jättebra teamplayers, alltid närvarande till samarbetet i gruppen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Cylinda

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Iittala

Se alla produkter
Tillbehör till dammsugare

Tillbehör till dammsugare från Irobot

Se alla produkter