Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand

Jämför produkt Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Snowy Julgran 15 cm Sand i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Granen hör ju julen till - skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa mini 9,5 cm Mörkbetsad Ek

Denna älskade Kay Bojesen Apa är en designklassiker och har varit en uppskattad present för dop och högtider i generationer.

Kay Bojesens klassiska apa, som är 9,5 cm hög, kommer nu i en mörkfärgad version. Det är en färg som är snygg, modern och elegant. Kroppen, armarna, benen och huvudet är mörkfärgade, så ekens ven skiljer sig vackert ut medan ansiktet, buken, händerna och fötterna fortfarande har ekens naturliga färg. Det skapar en vacker kontrast mellan apans enskilda delar och betonar Kay Bojesens grafiska och minimalistiska design. Elegant, och perfekt i modern inredning.

Den unika hantverksfinishen som kännetecknar Kay Bojesens produkter är tydlig i denna mörkfärgade mini-apa, där träet är huvudrollen och behandlas med ömhet och respekt. Den färgade ytan ger träet djup och liv, och de vackra hantverksdetaljerna tillsammans med den svarta färgen skapar ett exklusivt uttryck. En perfekt gåva för designälskaren som har ett antal Kay Bojesen apor och vill ha denna exklusiva version av träapan eller som doppresent eller bröllopspresent.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Avecglas

Avecglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Emerio

Se alla produkter
Ugnsformar tillbehör

Ugnsformar tillbehör från Rörstrand

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Emerio

Se alla produkter