Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 15 cm Vit

Beställ Cooee - Snowy Julgran 15 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 15 cm Vit inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Granen hör ju julen till - skapa dig en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kähler - Astro Sagittarius 17 cm Vit

Astro Sagittarius 17 cm, är en av de 12 olika stjärnteckenskulpturer som danska skulptören Malene Bjelke har skapat för Kähler. Varje Astroskulptur har skapats med ett beskrivande ord baserat på de värden som förknippas med just det stjärntecknet och är tillverkade i vitt oglaserat stengods där det råa uttrycket bidrar till att skapa dynamik i figurerna.

För skulpturen Astro Skytten är det ordet Idealist som kommer till uttryck i karaktären. Skytten är styrd av planeten Jupiter som står för expansion, glädje, lycka, ideal och drömmar om en bättre framtid. Skytten filosoferar gärna och älskar att formulera sig i ord. Skyttens utmaning är att vara grundad, ta det lugnt och inte vara ett offer för sina ideal och sin entusiasm utan se sakligt på omvärlden.

Kählers mångåriga figurhistoria har varit inspirationen för Malene Bjelke när hon har skapat Astroskulpturerna och på ett fint sätt fört vidare designarvet från Kählers historiska keramikverkstad in i vår moderna tid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Taurus

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Bosch

Se alla produkter
Spishällar med inbyggd köksfläkt

Spishällar med inbyggd köksfläkt från Eico

Se alla produkter