Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv

Jämför produkt Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Julgranen Snowy är perfekt för dig som vill inreda med en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Bojesen Apa liten 20 cm Teak/Limba -40%

Kay Bojesen Apa liten är 20 cm hög. Den lekfulla apan i trä är en krabat för både stora och små, och är lika fin i barnrummet som i vardagsrummet. Därför har den blivit populär att ge bort som både doppresent och bröllopspresent, eller varför inte till dig själv?

Den älskade designikonen var från början menad att användas som hängare för barnens kläder, där apans armar och ben skulle fungera som krokar för mössa och halsduk. Så blev det inte – och idag får vi glädjas åt apan som en vacker inredningsdetalj i hemmets alla rum. Apan har hängt med ända sedan 1950-talet och är här för att stanna.

Formgivaren Kay Bojesen är känd för att kunna ge liv åt trä och blev med tiden världskänd för sina trädjur, där apan med sin starka personlighet är en av hans allra mest älskade figurer.

Kay Bojesens apa är tillverkad i Danmark och varje apa är helt unik i sina färgskiftningar – men självklart alltid av den goda kvalitet som utmärker Kay Bojesen. Apan i liten storlek på 20 cm finns i tre varianter av olika färger och träslag: teak/limba, rökt ek och ek/lönn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Gefle

Se alla produkter
Pooler

Pooler från Intex

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter