Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin "Citron" av Gunnel Sahlin

Jämför produkt Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin "Citron" av Gunnel Sahlin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin "Citron" av Gunnel Sahlin i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Glasfigurin "Citron" formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Kosta Boda - Collected Works - Bertil Vallien -25%

Collected Works, ett unikt bokverk i tre band, utgivet av Kosta Förlag. Porträtterar Bertil Vallien och hans 60 år som konstnär, glasformgivare och keramiker.

”Det är ett fantastiskt privilegium att bli dokumenterad på det här sättet - att kunna göra en sammanfattning med en massa material som jag har samlat på mig under alla dessa år”, säger Bertil Vallien.

Den första boken på 448 sidor Book of Glass fokuserar till stor del just på Bertil Valliens många internationella utställningar genom åren, med nedslag i gallerier och museer i Warsawa, New York, Chicago och Venedig för att bara nämna några få.

Book of Clay är den andra boken och skildrar Bertil Valliens början som konstnär och keramiker - den konstform som han övergav för gott omkring 1975. Som keramiker gjorde sig Vallien känd som rebell redan under sina år i Los Angeles i början av sextiotalet, bland annat genom att sprutmåla sina objekt med billack. 178 sidor.

Book of Drawings, slutligen, är en hyllning på 198 sidor till Bertil Valliens livslånga kärlek till teckningen, av många konstnärer, däribland Bertil, ansett som själva essensen av det konstnärliga skapandet. Ett huvudtema i hans tecknande är hästar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffe

Kaffe från Löfbergs

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från SISTEMA

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Zwiesel

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Kosta Boda

Se alla produkter