Dutchdeluxes - Förkläde Bomull Marinblå

Jämför produkt Dutchdeluxes - Förkläde Bomull Marinblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Bomull Marinblå i kategorin Förkläden matlagning här hos oss.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta förkläde i slitstark bomull, och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är tillverkat av 100% bomull och har en öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar i nacken och midjan för bästa passform. Två karbinhakar på midjeremmen medföljer, perfekt att fästa redskap i.

Se gärna också

Professional Secrets - Förkläde Canvas

Förkläde från Professional Secrets. Gjort i 100% bomull i grov, förtvättad kanvasväv, och fina läderdetaljer. Bomull är svalt och följsamt och lämpar sig för den heta och fuktiga miljön i ett kök. Förklädet har försetts med en slits på framsidan som ökar rörligheten och tillåter kocken att både stå och sitta bekvämt med förklädet på. En praktisk ring för slängen (kökshandduken) gör att denna lätt kan dras ut och användas. Fickan har rätt form och djup för – till exempel – en mobiltelefon med en öppning åt sidan vilket minskar risken att något faller ut och hamnar i maten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från PR Home

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bosch

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Byon

Se alla produkter