Dutchdeluxes - Förkläde Canvas Grå

Jämför produkt Dutchdeluxes - Förkläde Canvas Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Canvas Grå i kategorin Förkläden matlagning här hos oss.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta förkläde i tålig canvas, och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är tillverkat av bomull och har en öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar i nacken och midjan för bästa passform. Två karbinhakar på midjeremmen medföljer, perfekt att fästa redskap i.

Se gärna också

Xapron - Skinnförkläde Utah Rost

Skinnförklädet Utah från Xapron i storlek L är handgjort i fullnarvsläder av buffel. Ett förkläde som både är hållbart och mycket bekvämt att bära. Perfekt att använda för att skydda kläderna vid exempelvis grillning, dessutom är det fantastiskt snyggt.

Förklädet har justerbara remmar så du kan anpassa det till din längd och spännet runt midjan går även det att justera i några steg. Detta snygga förklädet har också en ögla som kökshandduken kan hängas i, hur praktiskt som helst. Handgjort i Waalwijk, Nederländerna.

Fullnarvsläder kallar man den del som skurits ut i ett och som har en intakt yta. Det är ett otroligt hållbart material som både är flexibelt och vattentätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Design House Stockholm

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Holmegaard

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från KitchenAid

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Skultuna

Se alla produkter