Dutchdeluxes - Förkläde Läder Croc Brun

Jämför produkt Dutchdeluxes - Förkläde Läder Croc Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Läder Croc Brun i kategorin Förkläden matlagning här hos oss.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta läderförkläde i genuint material och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är handgjort av 100% läder, och är en naturlig produkt som åldras med tiden Regelbunden användning skapar en mjuk glans och gör läderytan mer följsam.

Produkten blir bara vackrare ju mer du använder den. Förklädet har en ficka med dragkedja på bröstet, en öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar i nacken för bästa passform. .

Se gärna också

Xapron - Skinnförkläde Utah Rost -25%

Skinnförklädet Utah från Xapron i storlek L är handgjort i fullnarvsläder av buffel. Ett förkläde som både är hållbart och mycket bekvämt att bära. Perfekt att använda för att skydda kläderna vid exempelvis grillning, dessutom är det fantastiskt snyggt.

Förklädet har justerbara remmar så du kan anpassa det till din längd och spännet runt midjan går även det att justera i några steg. Detta snygga förklädet har också en ögla som kökshandduken kan hängas i, hur praktiskt som helst. Handgjort i Waalwijk, Nederländerna.

Fullnarvsläder kallar man den del som skurits ut i ett och som har en intakt yta. Det är ett otroligt hållbart material som både är flexibelt och vattentätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Bänkbelysning

Bänkbelysning från Markslöjd

Se alla produkter