Dutchdeluxes - Förkläde Läder med dragkedja Brun

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Läder med dragkedja Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Läder med dragkedja Brun inom kategorin Förkläden matlagning.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta läderförkläde i genuint material och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är handgjort av 100% läder, och är en naturlig produkt som åldras med tiden Regelbunden användning skapar en mjuk glans och gör läderytan mer följsam.

Produkten blir bara vackrare ju mer du använder den. Förklädet har en ficka med dragkedja på bröstet, en öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar för bästa passform. .

Se gärna också

Global - Global Bröstlappsförkläde långt -25%

Se ut som en stjärnkock i köket med detta bröstlappsförkläde från Global. Detta långa förkläde skyddar dina kläder från fläckar samtidigt som du får en stilren och snygg look när du arbetar i köket. Förklädet är prytt med Globals logotyp och när det inte används kan det med fördel få hänga på en krok i köket för att alltid ha det nära till hands.

Förklädet är tillverkat i bomull och polyester vilket skyddar mot värme.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljusslinga inomhus jul

Ljusslinga inomhus jul från Konstsmide

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Umbra

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Sage

Se alla produkter
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från The Just Slate Company

Se alla produkter