Dutchdeluxes - Förkläde Läder med hängslen Brun

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Läder med hängslen Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Läder med hängslen Brun inom kategorin Förkläden matlagning.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta läderförkläde i genuint material och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är handgjort av 100% läder, och är en naturlig produkt som åldras med tiden Regelbunden användning skapar en mjuk glans och gör läderytan mer följsam.

Produkten blir bara vackrare ju mer du använder den. Förklädet har en ficka på bröstet, en stor ficka på magen, samt remmar som hängslen som korsas i ryggen för bästa passform. .

Se gärna också

Dutchdeluxes - Förkläde Läder med dragkedja Brun

Se ut som ett proffs med detta läderförkläde i genuint material och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är handgjort av 100% läder, och är en naturlig produkt som åldras med tiden. Regelbunden användning skapar en mjuk glans och gör läderytan mer följsam. Produkten blir bara vackrare ju mer du använder den. Förklädet har en ficka med dragkedja på bröstet, en öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar för bästa passform.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosar

Termosar från Zwilling

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Iittala

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Marimekko

Se alla produkter
Sopset

Sopset från ANDREE JARDIN

Se alla produkter