Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Grå

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Grå inom kategorin Förkläden.

Produktinformation

Precis som dina favoritjeans - Dutchdeluxes femficksförkläde Comfort Fit är baserat på passformen från de klassiska femfickstjeanen.Förkläde i Comfort fit-modell med den ultimata Dutchdeluxes designen som kombinerar både mode och kök på ett trendigt sätt.Modellen med komfortpassform har en mer maskulin siluett genom en rakare halsringning, bredare sidopaneler och en längre längd. Remmarna kan användas för att knyta förklädet baktill eller framtill.Placeringen av de fem fickorna är inspirerat av jeansdesign, två mindre framtill, två stora bekväma på sidan och med den berömda lilla klockfickan på höger sida.

Se gärna också

Anders Petter - Mumin Barnförkläde 55x50 cm Svart/Vit

Barnförkläde ur Anders Petters muminserie. Låt även de små få hjälpa till i köket, med detta charmiga förkläde blir både matlagningen och bakningen roligare samtidigt som kläderna hålls rena. Motivet visar Tove Janssons Mumintroll och Snorkfröken i en härlig omfamning.

Förklädet är tillverkad i 100% bomull och har ett justerbart band runt nacke och midja som gör att det utmärkt för de minsta hjälpredorna i köket. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Komplettera gärna med ett förkläde till den vuxna bagaren eller kocken också, eller andra delar från Anders Petters charmiga muminserie, exempelvis grytvantar och grytlappar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Rosendahl

Se alla produkter
Grillknivar

Grillknivar från Laguiole

Se alla produkter