Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish White

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish White på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Goldish White inom kategorin Förkläden.

Produktinformation

Precis som dina favoritjeans - Dutchdeluxes femficksförkläde Slim Fit är baserat på passformen från de klassiska femfickstjeanen.Förkläde i Slim fit-modell med den ultimata Dutchdeluxes designen som kombinerar både mode och kök på ett trendigt sätt.Modellen med smal passform har en mer feminin siluett genom en rundad halsringning, smalare sidopaneler och en kortare längd än vanligt. Remmarna kan användas för att knyta förklädet baktill eller framtill.

Placeringen av de fem fickorna är inspirerat av jeansdesign, två mindre framtill, två stora bekväma på sidan och med den berömda lilla klockfickan på höger sida. Alla fickor är förstärkta med märkesnitar. .

Se gärna också

Anders Petter - Mumin Barnförkläde 55x50 cm Svart/Vit

Barnförkläde ur Anders Petters muminserie. Låt även de små få hjälpa till i köket, med detta charmiga förkläde blir både matlagningen och bakningen roligare samtidigt som kläderna hålls rena. Motivet visar Tove Janssons Mumintroll och Snorkfröken i en härlig omfamning.

Förklädet är tillverkad i 100% bomull och har ett justerbart band runt nacke och midja som gör att det utmärkt för de minsta hjälpredorna i köket. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Komplettera gärna med ett förkläde till den vuxna bagaren eller kocken också, eller andra delar från Anders Petters charmiga muminserie, exempelvis grytvantar och grytlappar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Löpare

Löpare från Ekelund

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Byon

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Tamahagane

Se alla produkter