Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Washed Indigo

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Washed Indigo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor SlimFit Washed Indigo inom kategorin Förkläden.

Produktinformation

Precis som dina favoritjeans - Dutchdeluxes femficksförkläde Slim Fit är baserat på passformen från de klassiska femfickstjeanen.Förkläde i Slim fit-modell med den ultimata Dutchdeluxes designen som kombinerar både mode och kök på ett trendigt sätt.Modellen med smal passform har en mer feminin siluett genom en rundad halsringning, smalare sidopaneler och en kortare längd än vanligt. Remmarna kan användas för att knyta förklädet baktill eller framtill.

Placeringen av de fem fickorna är inspirerat av jeansdesign, två mindre framtill, två stora bekväma på sidan och med den berömda lilla klockfickan på höger sida. Alla fickor är förstärkta med märkesnitar. .

Se gärna också

Marimekko - Keidas Förkläde 84x85 cm Orange

Förkläde i oblekt bomull som mäter 84x85 cm med Annika Rimalas Keidas-mönster från Marimekko.

Skydda dina kläder från spill under bakning och matlagning med detta färgglada förkläde från Marimekko. Förklädet är tillverkat i 100% naturligt framtaget tyg av oblekt bomull och är besmyckat med designern Annika Rimalas orangea Keidas-mönster. Keidas betyder ”oas” och mönstret togs fram med inspiration tagen från modet och ungdomskulturen i Helsingfors på 60-talet. Förklädet har en stor framficka för förvaring samt justerbara nack- och ryggband för perfekt passform,

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillknivar

Grillknivar från Guzzini

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från Star Trading

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter