Duralex - Lys Skål med lock 14 cm

Beställ Duralex - Lys Skål med lock 14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duralex - Lys Skål med lock 14 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Stapelbar matlåda i glas från Duralex som blir den perfekta förvaringen för lunchen eller resterna från middagen. Tillverkad i härdat glas som tål starka värmeväxlingar, vilket gör att glaslådan enkelt kan tas direkt från frysen in i ugn eller mikrovågsugn.

Locket försluts enkelt och är gjort av transparent plast som är fritt från BPA. Finns i olika storlekar. .

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Plåtburk Rund

Rund plåtburk med en diameter på 14 cm som pryds av ett färgglatt Muminmotiv från Martinex.

Förvara precis vad du vill på ett riktigt färgglatt sätt med denna plåtburk med Muminmotiv från Martinex. Denna lilla plåtburk med medföljande lock är perfekt för tät förvaring av allt från kryddor, kaffe och te till syprylar och annat smått och gott – här sätter bara fantasin gränserna! Plåtburken från Martinex Papaya-serie har designats i samarbete med Muminvarumärket och på burkens sidor hittar vi en vacker illustration föreställandes flera av karaktärerna från Mumindalen omgivna av exotisk frukt i alla dess former. Plåtburken gör sig perfekt i kombination med andra artiklar och burkar från Martinex kollektion, men fungerar även självklart utmärkt solo. Burken har en diameter på 14 cm samt en höjd på 10 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning efteråt för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
LED-lister

LED-lister från Airam

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från PR Home

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Design House Stockholm

Se alla produkter
Laddare  kablar

Laddare kablar från Defunc

Se alla produkter