Duralex - Lys Skål med lock 17 cm

Beställ Duralex - Lys Skål med lock 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duralex - Lys Skål med lock 17 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Stapelbar matlåda i glas från Duralex som blir den perfekta förvaringen för lunchen eller resterna från middagen. Tillverkad i härdat glas som tål starka värmeväxlingar, vilket gör att glaslådan enkelt kan tas direkt från frysen in i ugn eller mikrovågsugn.

Locket försluts enkelt och är gjort av transparent plast som är fritt från BPA. Finns i olika storlekar. .

Se gärna också

Martinex - Orkide Termosmugg 8x20,5x8 cm

Termosmugg i rostfritt stål med ett blominspirerat Muminmotiv med en volym på 45 cl från Martinex.

Ta med din favoritdryck när du ska ut på äventyr eller upptäcksfärd och håll den på den perfekta temperaturen – vare sig det är varm choklad eller iskall saft – med denna praktiska termosmugg i rostfritt stål från finska Martinex. Termosen håller dryck kall i upp till 7 timmar och varm dryck varm under 2-3 timmar, och det täta locket är tillverkat i högkvalitativ BPA-fri plast och gör muggen enkel att båda hälla upp och dricka direkt ur. Termosmuggen har en ljus och vacker design med ett blominspirerat Muminmotiv föreställandes Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och Hemulen som förundrat njuter av naturen och de enorma orkidéernas skönhet i lugn harmoni. Termosmuggen har en volym på 45 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Timers

Timers från BENGT EK

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Blomus

Se alla produkter