Duralex - Lys Skål med lock 20 cm

Beställ Duralex - Lys Skål med lock 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duralex - Lys Skål med lock 20 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Stapelbar matlåda i glas från Duralex som blir den perfekta förvaringen för lunchen eller resterna från middagen. Tillverkad i härdat glas som tål starka värmeväxlingar, vilket gör att glaslådan enkelt kan tas direkt från frysen in i ugn eller mikrovågsugn.

Locket försluts enkelt och är gjort av transparent plast som är fritt från BPA. Finns i olika storlekar. .

Se gärna också

Martinex - ABC Kaffeburk 15x20x8 cm

Kaffeburk i plåt som mäter 15x20x8 cm med lock samt ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från Martinex.

Förvara ditt kaffepulver eller dina kaffebönor på ett riktigt finurligt sätt med denna smarta kaffeburk i plåt från det finska hemföretaget Martinex. Plåtburken har ett tätslutande lock med spännlås för hållbar förvaring av ditt favoritkaffe, så att det hålls fräscht under en längre tid för perfekt avnjutning av en riktigt bra kopp när du än vill. Plåtburkens yttersidor pryds av en vacker design föreställandes bokstäverna i alfabetet samt karaktärer från Mumindalen. Vem av karaktärerna har samma favoritbokstav som dig? Kaffeburken mäter 15x20x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning därefter för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter
Sladdlösa dammsugare

Sladdlösa dammsugare från Bosch

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter