Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart

Beställ Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Med Book Ring bokstöd från Cooee ger du favoritböckerna ordentligt stöd i bokhyllan. När stödet används försvinner det nästan bland böckerna, utom cirkeln som ser ut att sväva i luften.

Bokstödet finns i olika färger och storlekar och är inte bara en praktisk detalj, utan även ett dekorativt element i bokhyllan. Perfekt för kontoret eller vardagsrummet!

Se gärna också

Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart

2 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att förvara saker i av olika mått. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Raclette  Fondue

Raclette Fondue från Alpina

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Cylinda

Se alla produkter
Mattvättare

Mattvättare från Bissell

Se alla produkter