Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Mässing

Jämför produkt Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Mässing i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Med Book Ring bokstöd från Cooee ger du favoritböckerna ordentligt stöd i bokhyllan. När stödet används försvinner det nästan bland böckerna, utom cirkeln som ser ut att sväva i luften.

Bokstödet finns i olika färger och storlekar och är inte bara en praktisk detalj, utan även ett dekorativt element i bokhyllan. Perfekt för kontoret eller vardagsrummet!

Se gärna också

Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Kosta Boda

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Cole & Mason

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Muurikka

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter