Siemens

Siemens Gs58nawep Iq500 Frysskåp - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Behöver du lite mer plats i frysen så är detta frysskåp Gs58nawep från Siemens ett utmärkt alternativ. Fryserummet har plats till 366 liter, så du kommer inte sakna plats. Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. Frysen har en automatisk avfrostningsfunktion, så äntligen slipper du det tråkiga avfrostningsarbetet. Du kan ställa in temperaturen elektroniskt och kan därmed göra helt precisa inställningar. Fryseren har inbyggt LED-belysning som ger både ett behagligt ljus samtidigt som du enkelt finner det du söker.


Jämför produkt Siemens Gs58nawep Iq500 Frysskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Siemens Gs58nawep Iq500 Frysskåp - Vit i kategorin Fristående frysskåp här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fristående frysskåp
Artikelnummer: GS58NAWEP
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Beurer

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Steam

Steam kan syfta på: Steam (datorspelsteknik) – ett content delivery-system skapat av Valve Corporation Steam (musikgrupp) – ett amerikanskt popband som bildades 1969 Steam (musikalbum av East 17) – ett musikalbum av East 17 Code Name: S.T.E.A.M. – ett strategidatorspel utvecklat av Intelligent Systems

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.