Whirlpool Uw8 F1c Xb N Frysskåp - Stål Look

-10%

Beställ Whirlpool Uw8 F1c Xb N Frysskåp - Stål Look på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Uw8 F1c Xb N Frysskåp - Stål Look inom kategorin Fristående frysskåp.

Produktinformation

Denna frys Uw8f1cxbn från Whirlpool är ett bra val till lite större hushåll då den har en kapacitet på 260 liter. Det motsvarar ett genomsnittligt behov för hem på 4-5 personer.

Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. En annan fördel med denna frys är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att du kan hålla ledigt och låta frysen frosta av sig självt.

Du kan ställa in temperaturen elektroniskt och kan därmed göra helt precisa inställningar. Det är också värt att notera att frysen har inbyggt LED-ljus som gör det enkelt för dig att se vad som finns hemma och vad som ska köpas. .

Se gärna också

Siemens Gs36dpi20 Frysskåp - Vit

Förbrukning och prestanda Energiklass A+, 279 kWh/år **** -frys 210 l nettovolym Design och komfort Dispenser för isbitar eller krossad is, med LED-belysning, vattenanslutning med AquaStop, levereras med 2 m anslutningsslang Elektronisk temperaturstyrning med touchControl freshSense - jämn temperatur genom intelligent sensorteknologi Akustiskt och optiskt varningssystem för driftstörning i frysen Alarmsystem med minnesfunktion som visar den högsta temperaturen vid strömavbrott, akustiskt larm vid öppen dörr, optisk varning vid förhöjd temperatur i frysen Easy open ventil som underlättar öppnandet av dörren Inredning med rostfria detaljer Vertikalt handtag i rostfritt stål Dörröppninsvinkel 90°, inget avstånd till vägg krävs LED-belysning Frysdel noFrost **** -frys 210 l nettovolym Infrysningskapacitet 16 kg per dygn multiAirflow-System för snabbare nedkylning av maten Lagringstid vid strömavbrott 17 timmar Superinfrysning med återgångsautomatik 5 frysbackar med transparent front, varav 1 bigBox 2 infrysningsfack med transparent lucka varioZone, flyttbara glashyllor för extra utrymme noFrost, Frysskåp, 187 cm Integrerad dispenser för is Rostfritt stål easyClean Medföljande tillbehör 3 x Kylklamp

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Look

Look kan avse Look (cigarettmärke) Look (tidskrift) Look (företag) Look: The Series – en amerikansk TV-serie från 2010

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär