Asko Rfn23841s Kyl-frys - Rostfritt Stål


Beställ Asko Rfn23841s Kyl-frys - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Asko Rfn23841s Kyl-frys - Rostfritt Stål inom kategorin Fristående kyl-frysar.

Produktinformation

En stilsäker kyl/konvertibel frys i rostfritt stål med vertikalt handtag och en generös volym på 194 liter i kylen och 106 liter i frysen. No Frost-systemet eliminerar behovet av avfrostning samtidigt som det sparar energi.

Adaptive Temperature Control™, Auto Humidity Control och Multi Zone Drawer ser till att maten håller sig färsk längre. Alla typer av livsmedel kan förvaras på valfri hylla tack vare Cool Flow-systemet som ser till att kalluften fördelas jämnt i hela kylen.

Från kunskapsbanken

Asko

Asko kan syfta på: Asko Oy – ett finskt företag för försäljning av möbler och inredningsdetaljer grundat 1918, sedan 1999 Uponor Asko Appliances – ett företag i vitvarubranschen ägt av Asko Oy 1988–2010, numera av Gorenje Asko Cylinda – tidigare varumärke för Asko Appliances, se Asko Appliances

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär