Ariete

Ariete 951 Micro Mikrovågsugn - Vit

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna modell 00c095100ar0 från Ariete har ett ugnsutrymme på 20 liter och är därför bland de mindre modellerna på marknaden. Den ägnar sig därför bäst till mindre hushåll. Ugnen levererar en effekt på 700 W.


Jämför produkt Ariete 951 Micro Mikrovågsugn - Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete 951 Micro Mikrovågsugn - Vit i kategorin Fristående mikrovågsugnar här hos oss.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: 00C095100AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

951

951 (CMLI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Micro

Micro eller mikro (av grekiska μικρών (mikrón) som betyder "liten") kan avse: mikro – ett SI-prefix för miljondel, betecknat µ mikro - ett prefix som anger litenhet, ex. mikroskop Formel Micro – en tävlingsklass inom karting Mikro – en köksmaskin, se Mikrovågsugn

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.