Bosch

Bosch Hmt75m451 Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med ett ugnsutrymme på 17 liter är Hmt75m451 från Bosch en modell som passar bäst till mindre hushåll där det inte är det stora behovet för att tillaga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 800 W.


Beställ Bosch Hmt75m451 Mikrovågsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hmt75m451 Mikrovågsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: HMT75M451
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär