Whirlpool Mcp341wh Mikrovågsugn - Vit


Beställ Whirlpool Mcp341wh Mikrovågsugn - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Mcp341wh Mikrovågsugn - Vit inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Produktinformation

Whirlpool Mcp341wh AutoClean gör det enkelt att hålla din mikrovågsugn från Whirlpool ren. Sätt bara in en skål vatten i mikrovågsugnen, aktivera AutoClean-funktionen och låt ångan lösa upp matrester så att de sedan lätt kan torkas av.

" När du har ont om tid, ger Whirlpools mikrovågsugn en hjälpande hand. Chef Menu-funktionen har ett antal automatiska recept som ger perfekt resultat vid tillagning, upptining och uppvärmning av ett antal favoriträtter.

Tryck bara på Chef Menu-knappen och välj bland de förinställda programmen för att få ett perfekt resultat på enklelt sättet. " Få perfekt resultat vid vardagsanvändning så som uppvärmning och upptining med tack vare det jämna mikrovågssystemet.

Detta exklusiva system bevarar textur, färg och vitaminer i maten samtidigt som den både ser ut och smakar som om den vore nygjord! " Jet Defrost tinar mat supersnabbt och jämnt tack vare den jämna effektfördelningen som Whirlpools unika 3D-system ger Du behöver bara välja typ av mat, ange vikt och trycka start.

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär