Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Kgn39lbe5 Kyl-frys - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Kgn39lbe5 Kyl-frys - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Kgn39lbe5 Kyl-frys - Svart inom kategorin Friståendekyl-frysar.

Produktinformation

Design Integrerat vertikalt handtag LED-belysning med soft start i kyldelen Komfort och säkerhet NoFrost-teknik för automatisk avfrostning - nu behöver du aldrig mer frosta av! Förberedd för Wi-Fi kan anslutas till Home Connect med en Wi-Fi/Home Connect-adapter som extra tillbehör Elektronisk temperaturstyrning, den inställda temperaturen är exakt avläsbar via LCD Display superCooling-teknik med automatisk återställning, extra snabb kylning av matvaror Kyldel Kylutrymme 279 l nettovolym MultiAirFlow-system, för en jämn temperatur i hela kylen 5 hyllor av säkerhetsglas (3 ställbara i höjd) Kromat flaskställ 1 VitaFresh plus-låda med fuktighetsreglering håller frukt och grönsaker fräscha upp till två gånger längre.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.