Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Ksv33nw3p Kylskåp - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Energiklasse A++ är i den bättre delen av energiskalan och betyder att det både finns pengar att spara på elräkningen samtidigt som du visar hänsyn för miljön med denna modell Ksv33nw3p från Bosch. Kylskåpet från Bosch rymmer 324 liter och passar därför fint till de lite större hushåll på 5-6 personer. Kylskåpet har ventilerad kylning vilket ser till att temperaturen är den samma både överst och nederst i skåpet. På så vis riskerar du inte att att det på vissa ställen är för varmt och på andra ställen för kallt. Med elektronisk temperaturstyrning är det samtidigt lätt att se till att kylskåpet alltid har rätt temperatur. När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Har du behov för att vända dörren är det inga problem.


Jämför produkt Bosch Ksv33nw3p Kylskåp - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Ksv33nw3p Kylskåp - Vit i kategorin Friståendekylskåp här hos oss.

Kategori: Friståendekylskåp
Artikelnummer: KSV33NW3P
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.