Whirlpool Mwp203w Mikrovågsugn - Vit


Beställ Whirlpool Mwp203w Mikrovågsugn - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Mwp203w Mikrovågsugn - Vit inom kategorin Friståendemikrovågsugnar.

Produktinformation

Denna modell är bland de mindre och har plats till 20 liter. Det gör Mwp203w från Whirlpool till ett bra val till mindre hushåll.

Den har en effekt på 700 W. En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 1000 W.

Se gärna också

Caso Mcg25ceramic Mikrovågsugn - Svart

Ugnsutrymmet på 25 liter ger dig extra kapacitet för lite större portioner. Ett hem på 3-4 personer kommer därför kunna fylla sitt matlagningsbehov med Cs3351 från Caso. Effekten på denna mikrovågsugn är 900 W. Denna mikro har en bonusfunktion som är värd att notera. Nämligen den inbyggda grillfunktionen som gör att du kan grilla året runt, eller bara får en välsmakande stek eller gratäng med krispig yta. Grillfunktionens effekt ligger på 1200 W. Ugnen är dessutom utrustad med en varmluftsfunktion som gör att du kan både baka och laga helt vanlig mat i den - samtidigt som det är en mikrovågsugn. Perfekt till dig som inte har plats till en vanlig ugn eller som supplement till din traditionella ugn.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.