Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete 4619 Airfryer Fritös

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fritösen har genomgått något av en förvandling sedan genombrottet på marknaden. Med en fritös från Ariete behöver du endast en liten mängd olja - utan att du behöver ge avkalll på den goda smaken. Därför behöver det inte vara så ohälsosamt att fritera sin mat någon gång emellan, speciellt inte när du själv kan välja vilka ingredienser du vill använda. Det är dessutom både enklare och säkrare att fritera i en riktig fritös än att grytfritera. Fritösen har en volym på upp till 11 liter. Den har 8 tillagningsprogram för anpassa friteringen efter ingredienserna. Tack vare timerfunktionen är det också superenkelt att få maten precis så friterad som du vill.


Jämför produkt Ariete 4619 Airfryer Fritös online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete 4619 Airfryer Fritös i kategorin Fritöser här hos oss.

Kategori: Fritöser
Artikelnummer: 00C461900AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.