Sidan innehåller annonslänkar
Solamagic

Solamagic Free 1400, Antracit Fritstående

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Solamagic FREE+ är vår nyutvecklade och flexibla värmelampa. Den är gjord för att ge extra värme överallt; på terrassen, balkongen, båten, i förtältet eller trädgårdspaviljongen. FREE+ är tillverkad i en exklusiv design av högsta kvalitet och passar i alla utomhusmiljöer. FREE+ levereras med ny High Performance FREE®-teknik och inbyggd vältsäkring. Montering FREE+ är lampan för dig som vill ta med dig värmen till mysstunder och till uterummet. Värmelampan är byggd med egen fot och ett elegant handtag i toppen. På så sätt kan du placera den på alla plana ytor – och du kan lätt flytta den efter behov. Maximal frihet. “Take-five” – timerfunktion Om du endast har behov för lite extra värme, trycker du två gånger på on/off knappen. Det ger dig 5 minuters värme, därefter stängs FREE+ värmelampan automatiskt av sig. Du kan dessutom programmera funktionen till intervaller om 30, 60 eller 90 minuter Leveransen består av Värmelampan Kabel, 1,8 meter Bruksanvisning/manual Specifikationer Effekt 1 400 watt Kapacitet Upp till 9 m2 Teknik Solamagics nyutvecklade High Performance FREE®-teknik Värmeelement Solamagics High Performance FREE® värmeelement Reflektor Solamagics High Performance silverpläterade, symmetriska reflektor Restljus


Beställ Solamagic Free 1400, Antracit Fritstående på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Solamagic Free 1400, Antracit Fritstående inom kategorin Fritstående.

Kategori: Fritstående
Artikelnummer: SM-5300502
Visa fler

Från kunskapsbanken

1400

1400 (MCD) var ett skottår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Antracit

Antracit är en typ av bergart och det högsta metamorfiska stadiet av kol. Antracit är hårt och har en hög kolhalt, 92 - 98 procent. Bergarten bildas av stenkol som utsätts för högt tryck och hög temperatur. Den är det näst sista stadiet i inkolningskedjan från torv till grafit. Då antracit inte innehåller mer än mycket små mängder bitumen brinner det med en kort, blå och rökfri låga.