Sidan innehåller annonslänkar

Grundig GFNE 138E20 N

Beställ Grundig GFNE 138E20 N på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Grundig GFNE 138E20 N inom kategorin Frys.

Produktinformation

Frys med Freezer Protection GFNE 138E20 ä;r en frys i lä;cker design frå;n Grundig. Den har en ljudnivå; på; 38 db.

Instä;llningarna gö;r du enkelt via en utvä;ndig kontrollpanel. Dö;rren ä;r vä;nsterhä;ngd men kan hä;ngas om.Skå;pets Freezer Protection System gö;r att frysen kan stå; i kalla utrymmen och fungera vä;l i omgivningstemperatur ä;nda ner till -15 °C.

Flexibel och rymligFrysen har 275 liters nettovolym och en mycket flexibel interiö;r. Bå;de lå;dor och hyllor ä;r uttagbara och i den ö;vre delen finns ett extra stort fack fö;r exempelvis kalkon.Skå;pet har sex transparenta lå;dor och ett separat fack fö;r iskuber.Av hygienskä;l har frysen antibakteriell tä;tning.

Energisnå;l belysningFö;r att du enkelt ska hitta bland dina frysvaror finns också; en effektiv vit LED-belysning. De energisnå;la vita LED-lamporna ger effektiv och ren belysning med ett estetiskt utseende.Belysningen nå;r ä;nda ner till understa lå;dan.

Sjä;lvavfrostandeHur skulle det kä;nnas att slippa den dä;r tidsö;dande och trå;kiga avfrostningen av frysen? Med den hä;r frysen blir det verklighet då; den har automatisk avfrostning och du få;r tid till annat. SnabbfrysningNä;r du ska storhandla och fylla på; med må;nga nya frysvaror kan du nyttja snabbfrysningsfunktionen.

Aktivera denna funktion ett dygn innan du fyller på; med den fä;rska maten så; sä;nker frysen tillfä;lligt temperaturen. Semesterlä;ge/Eco ExtraFrysen har en Eco Extra-funktion som gö;r att den bö;rjar arbeta i det mest ekonomiska lä;get.

Perfekt om du exempelvis ska resa bort en tid och frysdö;rren inte kommer att ö;ppnas lika frekvent som vanligt.Ä;ven displayen kan du sä;tta i energisparlä;ge så; att alla ikoner på; skä;rmen slä;cks fö;rutom energisparikonen. Frysskydd med Smart kabin teknik Freezer Protection-teknologin klarar omgivningstemperaturer så; lå;ga som 15 grader Celsius och finns i må;nga av Grundigs kombiskå;p och frysar.

Nä;r omgivningstemperaturen nä;rmar sig noll, eller sjunker under, ä;r det viktigt att ha en frys som klarar lå;ga temperaturer. Dö;rrlarmSkulle frysdö;rren rå;ka stå; på; glä;nt eller temperaturen i skå;pet bli fö;r hö;g larmar frysen med ljud och en ljusindikator.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Frys från andra varumärken

SMEG - S8F174DNE

Frys från SMEG

Se produkter inom Frys från SMEG.
Bosch - GSN29VWEP

Frys från Bosch

Missa inga bra priser på Frys från Bosch.
Siemens - GS36NBIFV

Frys från Siemens

Se produkter inom Frys från Siemens.
Samsung RZ32M702E7F/EF

Frys från Samsung

Missa inga bra priser på Frys från Samsung.
Cylinda - FB1100 - FRI frakt

Frys från Cylinda

Se produkter inom Frys från Cylinda.
Gorenje - FN6192PB - FRI frakt

Frys från Gorenje

Se vad Gorenje har inom Frys.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023