Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool UW8 F1C WHB N


Beställ Whirlpool UW8 F1C WHB N på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool UW8 F1C WHB N inom kategorin Frysskåp.

Produktinformation

Vit självavfrostande frysUW8 F1C WHB N från Whirlpool är en fristående, självavfrostande frys med energiklass A+. Denna frys i vit design är 188,5 cm hög och har 260 liter volym, perfekt för dig... .

Se gärna också

Cylinda F3185NVRFE A++

Frysskåp F3185NVRFE A++ Cylinda
Rymlig frys 280 liter med extra stor låda. En självavfrostande frys med greppvänligt metallhandtag. I det stora frysutrymmet finns en BigBox låda och glashyllor. Dörrarna...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.