Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool UW8 F2C WHBI N 2


Jämför produkt Whirlpool UW8 F2C WHBI N 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool UW8 F2C WHBI N 2 i kategorin Frysskåp här hos oss.

Produktinformation

Frysskåp UW8 F2C WHBI N 2 WhirlpoolStort frysskåpUW8 F2C WHBI N 2 är ett stort frysskåp som passar familjen. Frysskåpet är 187,5 cm högt och har en volym på 259 liter.Självavfrostande frysGenom... .

Se gärna också

Bosch GSN36VW3P

Frysskåp GSN36VW3P Bosch
Stor och effektiv frysFrysskåp GSN36VW3P med energiklass A++, volym 242 liter och fyra transparenta fryslådor - bra med utrymme och väldigt effektiv.
FreshSense - perfekt klimat...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.