Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool UW8 F2C WHBI N


Beställ Whirlpool UW8 F2C WHBI N på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool UW8 F2C WHBI N inom kategorin Frysskåp.

Produktinformation

Frys med FreezeControl & 6th SenseEnergieffektiv frysUW8 F2C XBI N är ett fristående frysskåp i vit design. Höjden är 188,5 cm och frysen rymmer 260 liter.

Se gärna också

Siemens GS36VVWEV

Frysskåp GS36VVWEV Siemens
Energisnål frysGS36VVWEV är ett frysskåp med elektronisk temperaturstyrning och som är energieffektivt med energiklass A++. Volymen är 237 liter.
Perfekt för skrymmande...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.